Naša priča

Neke zanimljive činjenice i informacije

7902
ZADATAKA URAĐENO
113
ISPITA POLOŽENO
1347
ČOKOLADICA POJEDENO
50000
LINIJA KODA

“Nemojte ograničavati djecu samo na ono što ste vi naučili, jer djeca su rođena u drugom vremenu.”

Rabindranath Tagore

Naša Misija

Exploode d.o.o. je tvrtka koja bavi se razvijanjem STEM (Science, Technology, Engineering, and Mathematics) vještina kod djece, počevši od predškolske dobi do studenata u interdisciplinarnom i primijenjenom pristupu.
Poučavanje programiranja, robotike, korištenja alata za obradu teksta, slike, zvuka i videa, upotrebe tehnologije u oblaku, istraživanja i promišljanja. Razvijanje vještina u navedenom području zbog potreba tržišta rada.
Pripremanje i osposobljavanje mladih za najtraženija zanimanja današnjice i skorije budućnosti (IT sektor, znanost).

Sekundarna djelatnost kojom se bavimo je izrada software-a i kreiranje vizualnog identiteta tvrtke, strategijom branda, razvojem proizvoda i interaktivnim dizajnom.

Naša Vizija

Vizija naše tvrtke je neprestani razvoj kvalitete u obrazovanju i poučavanju, te kreiranje aktivnosti koje će je činiti jedinstvenom i drugačijom od ostalih. Bavit ćemo se nastavnom djelatnosti koja priprema učenike i studente za suočavanje s izazovima tržišta rada i promjenama okruženja.

Želimo postati razvijeno suvremeno poduzeće koje je uključeno u obrazovni sustav BiH, te zaposlenima poželjan poslodavac, poslovnim subjektima pouzdan partner i društveno odgovorna tvrtka.